Furnes Jernstøperi ble startet året 1958 i Brumunddal, og var der frem til i 1967. Dette året ble bedriften omdannet til aksjeselskapet Furnes Jernstøperi AS, og flyttet inn i egne nybygde lokaler i Stange. Furnes Jernstøperi AS, som bedrift er drevet av nyskapning og innovasjon med en aktiv utviklingsavdeling, noe som har resultert i flere patenterte produktløsninger.Furnes Jernstøperi AS, har vært med på å utvikle kvaliteten og brukervennligheten på flere områder innen gategods i Norden.

Info om bedriften: Det er ca. 80 ansatte i bedriften. Omsetningen vil bli ca. 170 mill. i 2014 og det forventes et godt resultat. Furnes Jernstøperi AS, har ca.55 % eksport andel hovedsakelig til Skandinavia, men jobber også mot det Tyske marked.

Furnes Jernstøperi AS, har de siste årene foretatt betydelige investeringer på til sammen over 100 millioner på 3 år. Bedriften er også aktiv i utviklingen av Stange Næringspark med nærhet til E-6, jernbane og Gardermoen.

Furnes Jernstøperi AS, utvikler stadig nye og trafikksikre løsninger i gategodsmarkedet. Økende trafikk krever nye løsninger. Vi har derfor kategorisert våre produkter i 7 kategorier. LongLife, PREMIUM,REGULAR, BASIC, TEMPORARY, FURNUS, SECURITY. Ut fra disse kategoriene vil kunden enkelt finne det rette produkt til sitt formål. Bedriften er i denne sammenheng ledende i Skandinavia.

Furnes Jernstøperi AS, eies 100% av Øyhovden Invest as, lokalisert på Hamar. Dette er et selskap som forventer en omsetning på ca. 600 millioner i 2014 innen mekanisk industri, salg av bil/verksted drift og eiendom.

For ytterligere informasjon: Styreformann Harald Rune Øyhovden mob.tlf.90 06 35 88 Adm. dir. Oddbjørn Maurdalen mob.tlf.91 83 86 95 Styreformann i Øyhovden Invest as, Mari Skjærstad mob.tlf.99 52 35 29