Den siste på stammen er Henning Fjogstad (26), ny distriktssjef i Rogaland.

Fjogstad har bakgrunn som rørlegger fra Alfa Rør Stavanger de siste fem årene, og vil følge opp grossister, VVS-butikker og rørleggere fra Haugesund i nord til Lyngdal i syd. 

-        Nyansettelsen av Henning Fjogstad er en naturlig konsekvens av vår langsiktige strategi. Ostnor er i dag nest største leverandør av kraner, dusjer og armaturer i Norge og Nordens største, sier administrerende direktør Geir Tangen Nerhus. 

-        Målet er å vokse enda mer de neste årene og innta posisjonen Norges største leverandør av kraner, dusjer og armaturer. Vi har sterke merkevarer med unike produktegenskaper, som vi er alene om på markedet. Dette sammen med et moderne design og bredt miljø -og energiriktig produktsortiment gjør at vi kan ta ytterligere markedsandeler, sier Nerhus.

Kortreiste produkter

Da det i dag ikke finnes noen produksjon av kraner og armaturer i Norge, ser vi konkurransefortrinn i at vi har et stort lager i Oslo, og en av Nord-Europas største og mest moderne fabrikk i Mora i Sverige. Fabrikken ligger, kun 12 mil fra grensen til Norge – mer «kortreiste» armaturer, dusjer og kraner enn dette, får man ikke på det norske markedet i dag.

-        Kravet for å vokse i et marked med liten vekst, krever enda større tilstedeværelse og innovative produkter, spesielt på prosjektmarkedet, hvor vi hele tiden øker våre markedsandeler, sier Nerhus.