Bildet: En del av Sweco-delegasjonen samlet på standen til Isoterm, der de ble godt mottatt av distriktsansvarlig for Hedmark og Oppland Vigdis Berg (t.h) VA-koordinator i Sweco, Svein Erik Bakken ved siden av Berg nr 2 fra høyre. Foto: Odd Borgestrand

Av Odd Borgestrand

VA Tour har besøkt Stavanger og Bergen før arrangementet ankom Oslo og skal avslutte i Trondheim. Det ble registrert inn over 300 deltakere på messa på Hellerudsletta, og konferanseavdelingen ble godt fylt opp under de faglige foredragene. Deltakelsen var noe mindre i Stavanger og Bergen, men Haugland mener likevel touren så langt har vært en ubetinget suksess.

Handler kun om fag
- Her kommer bransjefolk kun for å bli oppdatert på det siste nye innen produkter og andre tilbud som er relevant for VA-bransjen. Dette opplegget er totalt ribbet for festmiddager, stand up eller konserter. Her handler det om fag. Derfor er også de 17 VVP-medlemmene som legger ned store ressurser på dette opplegget godt fornøyd med de kundemøtene som finner sted. Her får utstillerne mange leads å følge opp i etterkant av touren, mener Bjarne Haugland.
- Jeg føler at vi er «spot on” med dette opplegget. Vi har et konsept både utstillerne og bransjen har ønsket seg, sier en entusiastisk VVP-leder.

LES HELE ARTIKKELEN HER undefined