undefined

Hovedformålet med VA Tour Norge er å skape regionale møtesteder rundt om i Norge, der alle de som jobber med VA kan komme og treffe sine leverandører, se alle nyheter og dessuten får en kunnskapsoverføring gjennom VA Tour Norges seminarprogram. På messene vises de siste nyhetene innen produkter og teknikk, og utstillere er 20-tallet av medlemmene i bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP.

Utviklingsarbeidet med VA Tour Norge fortsetter, og det vil bli satset enda mer på et høyaktuelt og kompetansehevende seminarprogram. Temaet for neste års Tour vil bli meddelt innen kort tid. Tidligere har programmet hatt et digitaliseringstema.
 
VA Tour Norge inviterer besøkende som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister og konsulenter med flere.

"VA Tour Norge har vist seg å være en suksess.Vi har fått en fantastisk respons av besøkende som setter stor pris på at vi kommer til dem og gir dem muligheten til å enkelt ta del i alle nyheter og all kunnskap som våre medlemmer kan tilby."
- Bjarne Haugland, daglig leder i VVP

Velkommen til VA Tour Norge 2020 - gå til registrering 📮

Program finner du her; http://www.vatour.no/

 

VA og VVS produsentene VVP  Følg VA Tour Norge på Facebook >> 

Lik Facebook-siden til VA og VVS produsentene VVP og vær den første som får nyheter fra bransjen og VA Tour Norge.