Velkommen til VVPs VA TOUR Norge 2020

13.9.2019 Etter to vellykkede turneer i 2018 og 2019 er det i mars 2020 igjen klart for at lastebilene pakkes fulle med alt fra pumper og rør til gategods og ventiler, når VA Touren returnerer til fem steder i Norge. Kristiansand, Bergen, Oslo, Trondheim og Hamar er stedene som får besøk av Norges ledende VA-leverandører. Hjertelig velkommen!

VVP-sjefen intervjues av NORSK VVS

22.8.2019 Flere av VA- og VVS-produsentene får utenlandske eiere. VVP-sjef Bjarne Haugland er opptatt av at forskning og utvikling ikke må flyttes ut av landet. Jevnt over ser medlemmene hans lyst på fremtiden.


Private aktører bidrar til realisering av nasjonalt vannsenter på Ås

- Interimsstyret for Nasjonalt senter for vanninfrastruktur er meget fornøyd med at sentrale bransjeaktører bidrar til toppfinansiering og realisering av senteret, sier Sigurd Grande, avdelingsdirektør i Oslo VAV og leder av interimsstyret. Den siste tids fokus på ledningsfornyelse og vannkvalitet understreker behovet for et slikt krafttak - for samfunnet og vannbransjen.


VVS-produsentene forbereder seg på teknologisk skifte

- Våre medlemmer ser store muligheter i årene som kommer. Høyere forventninger om kvalitet og bærekraft, kombinert med rask teknologisk endring vil gjøre at markedene for kvalitetsprodukter vil vokse, sier daglig leder Bjarne Haugland i VVP som er VA- og VVS-produsentenes organisasjon.


VA-produsentene forbereder seg på det store taktskiftet

VA-produsentene ser store muligheter i årene som kommer. Det viser en undersøkelse gjort av Zynk for VVP – VA-produsentene ser at investeringstakten skal opp, samtidig som ny teknologi gir muligheter til å levere høyere kvalitet, sier Bjarne Haugland daglig leder i produsentforeningen VVP.

Stilling ledig

Vi har for tiden ikke registrert noen ledige stillinger

Aktuelle arrangment

  • 07. Nov 2019
  • Quality Hotel Leangkollen, Bleikeråsen 215, 1387 Asker

VVPs medlemsmøte 7. november 2019 på Quality Hotel Leangkollen

I kjølvannet av bransjeanalysen vi gjennomførte med ZYNK har styret startet en prosess som skal lede frem til en innstilling om VVPs strategivalg.