Furnes

FURNES Jernstøperi ble etablert i 1958. FURNES er drevet av nyskapning og innovasjon med en rekke patenterte produktløsninger. FURNES har vært med på å utvikle standarden på flere områder innen gategods i Norden.

Vaillant

Valliant Group er Europas førende navn innen for høyteknologiske oppvarmingsprodukter som varmepumper, solvarmeanlegg og gasskjeler.

RESIDEO Pro-Install

RESIDEO Pro-Install er produsent av VVS-produkter med fokus på energi, sikkerhet og beskyttelse. Vi har et bredt utvalg av produkter, blant annet for varme/kjøle-anlegg, trykkreduksjon, drikkevannsfilter og tilbakeslagssikring.

Pipelife

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast til vann, avløp, gass, kabelbeskyttelse og elektriske installasjoner. Smartline er et innomhus avløpsrørsystem hvor design, kvalitet og monteringsvennlighet er satt i høysetet. 

Pipelife Norge inngikk i 2018 avtale om kjøp av Isoterm AS. Fra 1.1.2019 er Isoterm innlemmet i Pipelife Norge. Isoterm er fra fabrikken sin på Ringebu markedsleder i Norge på vann- og avløpsrørsystemer med innebygd frostsikring til hus og hytteområder. 

Glava

GLAVA® leverer til bygg, marine/offshore, akustikk/himlinger og VVA/VA/industri. Produktene er utviklet og testet for norske forhold, byggeskikk og forskrifter. Kompetanse og logistikk gjør GLAVA® til Norges ledende totalleverandør i sin bransje.

Georg Fischer

Georg Fischer AS produserer, utvikler og leverer komplette rørsystemer i plast til VA, Industri og VVS.
Vi produserer, utvikler og leverer også verktøy og maskiner for montering og sammenføyning av plastrørsystemer.

INTRA

Intra er en norsk fabrikk som produserer rustfrie stål  produkter som vaskerenner, servanter, wc, dispensere og urinaler til sanitærrommet og vaskekar og kjøkkenvasker til det private hjem.

Lyngson

LYNGSON as er landets ledende leverandør av radiatorer i alle former med stort fokus på fremtidens elementer med viftekonvektorer og klimaløsninger med tanke på energibesparing og varmepumpedrift (Lavtemperatur anlegg). Bredt utvalg av Designradiatorer.

Kruge

KRUGE as er ledende leverandør av Montasjesystem og festemateriell for tekniske installasjoner fra enkleste bøyleklammer via hurtigmonterte klammer med dempegummi til spesial-konstruerte røroppheng. Vi tegner, konstruerer og beregner.

Wavin

Norsk Wavin har virksomhet innen VA, VVS og Kabelvern. Inngår i Wavin konsernet som er markedsleder i Europa innen plastrørsystemer og verdens ledende produsent av plastråvarer og plastrørsystemer; Mexichem. I Norge markedsleder innen innomhus avløp.

KJ-MA System

Gustavsberg Rørsystem AB med sitt norske datterselskap KJ-MA System AS er skandinavias ledene organisasjon som arbeider for utvikling og markedsføring av rørsystem i støpejern. Miljøvennlig, brannsikkert, og støysvakt avløpssystem i støpejern.

Armaturjonsson AS

Armaturjonsson AS selger produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg.
F.eks. rør-i-rør og vannbåren gulvvarme, samt spesialarmatur og installasjonsmateriell
for rørleggerbransjen.

LK Systems

LK Systems er en ledende leverandør av systemer for radiator- og gulvvarme, tappevann og avløp, samt ulike typer av rør og rørkoblinger. I over 30 år har vi levert vannbåren gulvvarme som er økonomisk, trygt, komfortabelt og dessuten lett å installere.

AVK Norge

AVK Norge har fire kjerneområder: Vannforsyning, spillvann, gassforsyning og brannbekjempelse. Ventiler, hydranter, koplinger, rørfittings og naturlig tilhørende produkter utviklet ut fra de ønsker og behov kundene har verden over.

Xylem

Xylem Water Solutions Norge as er spesialfirma innen pumping av vann og avløpsvann. Inngår i konsernet Xylem inc. som det ledende globale selskapet innen vannteknologi, med varemerkene Flygt, Lowara, Vogel, Godwin (standard og skreddersydde løsninger).

Wilo

WILO er en ledende produsent av pumper og pumpesystemer for varme, kjøle og klimateknikk og håndtering av vannforsyning, spill- og avløpsvann. Wilo Norge AS er også importør av Flamco sitt produktspekter for varme, kjøle og sanitærinstallasjoner.

Isiflo

ISIFLO utvikler, produserer og selger rørkoblinger i messing og kompositt og har godkjenning på vann og gass. Raufoss Water & Gas AS eier varemerket Isiflo og er også distributør av andre Albert Industries varemerker som bl.annen Ballofix og Tectite.

Geberit

Geberit utvikler, produserer og selger høyteknologiske  installasjonssystemer, sisterner og skyllesystemer, avløpssystemer og tappevannsrørsystemer. Produktene er kjent for høy kvalitet og benyttes både til nybygg og renovering.

Porsgrund er en av Norges ledende leverandører av baderomløsninger og har et bredt spekter av baderomsporslen,  dusjløsninger, baderomsmøbler og badekar.

Purus Joti

Purus er en ledende aktør innenfor gulvsluk, innendørs avløp, rustfri sanitær og rustfri innredning, og er markedsleder i alle de nordiske landene.

IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering leverer løsninger for optimal inneklimakomfort med optimal energieffektivitet for alle prosjekter enten de er små eller store.

Uponor

Uponor er ledende leverandør av Rør i Rør tappevannsystem . Vannbåren gulvvarmesystem, Fleksible rør til fjernvarme vann og avløp samt rørsystemer til varme og kjøleanlegg.
Uponor er ledende leverandør av rør og rørsystemer til Infrastruktur i Norden.

FM Mattson

FM Mattson blandebatteriene utmerker seg fremfor alt med høy kvalitet og innovative tekniske løsninger som myktstengende ettgrepsbatterier og sikkerhetsbatterier. Mora Armatur er en ledende produsent av sanitetsarmatur (vannkraner for kjøkken og bad).

Ulefos

Ulefos AS (tidl. Vulkan Smith AS) utvikler og distribuerer kvalitetsprodukter innen VA Teknikk, Rørinspeksjon, Utemiljø, Bygg & Anlegg og Gategods.

Gustavsberg / Villeroy & Boch

Gustavsberg er en av Skandinavias ledende produsenter av baderomsprodukter.Heleid datterselskap til det tyske konsernet Villeroy&Boch AG og tilhører dermed en av Europas største produsenter av baderomsprodukter.

Roth Norge

Roth leverer komplette rørsystemer for sanitær og gulvvarmeanlegg for nybygg og rehabilitering.
Med vannbåren gulvvarme får du en fremtidssikker, trygg, fleksibel, og fremfor alt en meget behagelig oppvarming av din bolig.

UPONOR Infra

Uponor Infrastuktur produserer og markedsfører plastrørsystemer for distributsjon av vann, avløp, luft, energi, strøm, tele og data.

UNIDRAIN

Et avløp er fast inventar i ethvert hjem. Flere og flere steder er det et gulvsluk fra unidrain® som leder vannet bort.

GRUNDFOS

Med mer enn 16.000 ansatte og en årlig produksjon på mer enn 16 mio. er Grundfos er en av verdens ledende pumpeprodusenter. Uavhengig av markedsområde du jobber i, har Grundfos en energieffektiv pumpeløsningen som passer dine behov.

HELNOR AS

H. Nordahl Hagen as ble etablert i Hamar av rørleggermester Helge Nordahl Hagen sen. i 1955. Våren 1970 startet vi produksjonen av "teleskopiske varerør" og i årene som fulgte utvidet vi vårt produksjonsprogram med kumlokk og inspeksjonsluker. HELNOR AS er en av norges få bedrifter som selv produserer for det norske VVS-markedet.

INNVA

INNVA AS er distributør av Hawle produkter, med komplett lager av flensede ventiler, combi og rørdeler på Skui i Bærum.

VESTFOLD PLASTINDUSTRI

Vestfold Plastindustri as er en av Nordens ledende produsenter av korrosjonsfrie tanker i glassfiberarmert polyester, GRP. Vår erfaring er basert på produksjon av tanker i mer enn 30 år. I dag er bedriften også en aktiv bidragsyter innen forskning og utvikling av nye produkter.

KROHNE Instrumentation

KROHNE Instrumentation er organisert som divisjon under KROHNE Norway AS, men opererer som selvstendig selskap:

  • Klay trykktransmittere
  • Mengdemåling
  • Nivåmåling
  • Temperatur & Signalbehandling
  • Trykkmåling
  • Analyse
  • Gassdeteksjon
  • Systems
  • Gass & Damp Måling

GPA Flowsystem

GPA er en ledende leverandør av ventil- og rørsystemer for industri, offshore, VA og havbruk på det skandinaviske markedet. GPAs styrke er et omfattende tilbud av teknisk kunnskap, produkter og logistikk. GPAs løft er å alltid levere sikre løsninger. Med GPA som samarbeidspartner, kan du være trygg og forvente høy kvalitet, helt fra første kontakt til ferdig løsning.

PAM

PAM er verdens største produsent og teknologileverandør av duktile støpejernsprodukter med fokus på produksjon av rør, deler og ventiler i duktilt støpejern til vann og avløpsektoren samt MA rør, deler og koblinger til innomhus bruk. Selskapet er eid av det franske industrikonsernet Saint-Gobain med nær 200.000 ansatte i 64 land. PAM har fabrikker på 3 kontinenter og leverer ca.10 millioner meter rør årlig, og er sertifisert på kvalitet (ISO9001) og miljø (ISO14001).

PAM Norge er en del av Saint-Gobain Byggevarer AS, og vi leverer rør, rørdeler og ventiler til det kommunale vann- og avløpsnettet og til kraftbransjen, i dimensjoner opp til DN 2000. I tillegg leverer vi MA-rør, deler og koblinger til innomhus bruk (VVS) i dimensjoner opp til DN600.

HALLINGPLAST

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP). Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbys ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

AXFLOW

AxFlow AS representerer verdensledende produsenter av pumper, instrumentering og ventiler. Dette garanterer høy teknisk standard og best tilgjengelig kvalitet. Gjennom kunnskap og erfaring, som vi oppnår ved nært samarbeid med våre kunder og leverandører, tilbyr vi de aller beste løsningene når det gjelder pumpestasjoner, pumper, ventiler, instrumentering og tilleggsutstyr. I samarbeid med våre datterselskaper Innva AS i Bærum, Process Partner AS i Larvik og Safe Supply AS i Sandnes, kan vi tilby solid kompetanse, tilstedeværelse og et bredt utvalg av utstyr. 

AxFlow har dessuten et godt utbygget serviceapparat og kan tilby service-avtaler som er tilpasset kundens behov. AxFlow har egne, velutstyrte verksteder i Oslo og Sandnes, og samarbeidende verksteder i hele landet. AxFlow foretar service på stedet dersom det er ønskelig og har fullt utstyrte rullende verksteder til disposisjon.