Påmeldingen har åpnet – få med deg en stor fagmesse og spennende foredrag! 

Norges største VA bransjetreff på hjul er tilbake 5. – 14. mars, hvor de ledende VA leverandørene besøker fire norske store byer for å møte bransjekolleger.

Med fokus på de siste nyhetene innen produkter og teknologi, ny kunnskap, kompetanse og fagsamtaler med leverandører, ønsker VA- og VVS leverandørene VVP alle bransjekollegaer hjertelig velkommen til vårens messer.

I år besøker vi også Stavanger, hvor vi håper å nå ut til enda flere interessenter. Vi byr på gratis inngang for alle med billett, faglig påfyll, frokost/lunsj og gode parkeringsmuligheter. 

VA Yngre tar opp rekruttering og digitalisering i vannbransjen på vårens VA Messer
Bildeeksempel
William Bredberg og Charlotte Trovaag fra VA-Yngre legger til våren ut på reise til både Oslo, Stavanger, Trondheim og Kristiansand sammen med VA Messene.   Det er et velkjent tema at vi står ovenfor utfordringer i årene som kommer, men, hvordan kan vi synliggjøre dette og skape bevissthet og interesse også utenfor bransjen? Og hvem er egentlig ansvarlig for dette? Digitalisering er også nødvendig, men hva innebærer det og hva burde vi prioritere? Disse spørsmålene får du svar på under vårens VA Messer med foredraget «Muligheter og utfordringer med digitalisering og rekruttering i vannbransjen».LES MER