VA /VVS paviljongen på Bygg Reis Deg tar form

posted in: Aktuelt | 0
14.10.2022 VA/VVS paviljongen tar form …

Bygg Reis Deg har som ambisjon å samle flest mulig bransjer i byggenæringen til en felles møteplass for profesjonelle- og byggeinteressert publikum. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne presentere nyheten om at VA og VVS Produsentene (VVP) vil delta med en stor paviljong på Bygg Reis Deg messen 20-23 oktober.

Bygg Reis Deg har som misjon å utvikle, markedsføre og arrangere møteplasser, som skal bidra til økt kunnskapsdeling og styrket konkurransekraft for våre deltagere. Deltagerne er i denne sammenheng både utstillere- og besøkende.

Vi Bygg Reis Deg jobber med kontinuerlig utvikling av Bygg Reis Deg messen, som arrangeres annethvert år. I år har vi møtt på ekstra utfordringer som følge av den pågående pandemien, men håper og tror at høsten blir bra og at vi igjen kan samle mange tusen mennesker fra byggenæringen. I den anledning er det ekstra gledelig at en bransjeorganisasjon som VA og VVS produsentene vil være med på laget og satser på oss, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg. De representerer en viktig varekategori og vil sammen med Rørentreprenørene Norge og andre utstillere fra samme bransje sørge for å dele nyttig kunnskap om alt som har med vann å gjøre.

VA og VVS produsentene består av mer enn 50 medlemmer som omsatte for over 9.milliarder i 2020. De vil ha en stor paviljong i hall B og vil sørge for at vi får et bredt utvalg av utstillere innen baderoms løsninger og infrastruktur for vannforsyning.

Vi har valgt å satse på en felles paviljong på Bygg Reis Deg 2021, fordi det gir en unik anledning til å presentere kvalitetsprodukter og løsninger for et større antall forhandlere og privatpersoner på en og samme arena sier daglig leder, Bjarne Haugland i VA og VVS produsentene (VVP). VVP-paviljongen vil inneholde et bredt spekter med kvalitetsprodukter som kjennetegnes av at de er godkjent for bruk i Norske byggverk. Et bredt utvalg av produkter som blant annet omfatter baderoms innredninger, kraner, dusjsystemer, toaletter både med og uten dusj, radiatorer, ulike rørsystemer for gulvvarme, rør i rør, avløpssystem og tidsriktige styringssystem som samlet sikrer både velvære og god økonomi for brukerne. Vi gleder oss til å møte både forhandlere og private kunder igjen og ønsker å bidra til utvikling av den største felles møteplassen for byggenæringen. Vi ser frem til å samarbeide med administrasjonen i Bygg Reis Deg om å fremme vårt fagområde avslutter Haugland.

For mer informasjon ta kontakt med:

  • Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS Produsentene på tlf 958 48 966 eller e-post bjarne.haugland@vavvs.no
  • Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg på tlf. 957 68 899.