Vi ønsker Anne Dahl Øiseth velkommen som Assisterende Daglig Leder

posted in: Aktuelt | 0

Pr 1.mai er Anne Dahl Øiseth ansatt som assisterende daglig leder i VA VVS Produsentene VVP. Anne kommer da fra rollen som daglig leder i Grohe AS.

Hun har også bla vært Konserndirektør Marked i GK Konsern samt Salg- og markedsdirektør i Onninen.

Anne har også siden 1.juli 2021 vært en del av styret til VVP – fra 1.juli 2023 også som styreleder og kjenner derfor VVP veldig godt – både fra «utsiden og innsiden».

«Vi er veldig glad for at Anne takket ja til rollen som Assisterende Daglig Leder for VVP», sier Terje Røising, Daglig Leder VVP. «Anne går rett inn i sin nye rolle med den kjennskap og kunnskap hun har – både om VVP og bransjen generelt.»

Bjarne Haugland, tidligere Daglig Leder i VVP og nå på vei inn i pensjonistenes rekker – støtter Terje i hans utsagn og sier at «Med Terje og Anne er VVP godt rustet for å utvikle VVP i årene som kommer. Jeg ønsker den nye administrasjonen riktig lykke til og gleder meg til å følge utviklingen fra sidelinjen».

Bjarne Haugland vil fortsatt være tilknyttet VVP i en begrenset stilling som konsulent og knyttet til prosjektledelse med fokus på spesifikke prosjekter.